WHC-Blackbox-theater1
WHC-Blackbox-Theater-2
WHC-Blackbox-theater4
WHC-Blackbox-Theater-5
WHC-Blackbox-Theater-3
WHC-Blackbox-theater1 thumbnail
WHC-Blackbox-Theater-2 thumbnail
WHC-Blackbox-theater4 thumbnail
WHC-Blackbox-Theater-5 thumbnail
WHC-Blackbox-Theater-3 thumbnail

Whitney Theater

CWA provided a complete renovation of a former gymnasium into a 120 seat black box┬átheater for the Theater Studies program, which mostly involves undergraduate students. Complete flexibility is afforded for this 55′ x 36′ space that results in many seating/stage variations. The project included an all-encompassing lighting grid supported by a state-of-the-art lighting control system as well as a particularly silent roof mounted HVAC system. A later project included the addition of a second stairway from the floor of the theater to the balcony that functions as a fly gallery.